Mennyi idő alatt lehet legépelni egy 3 órás beszédanyagot hangfájlról?
Figyelt kérdés
Konkrétan arra gondolok, hogy végez, vagy végzett-e valaki olyan munkát, hogy beszéd hanganyagot kellett legépelnie. Én most azt csinálom, de borzasztó lassan haladok vele, pedig jól gépelek vakon. Egy fél óra beszédet két órába telik legépelnem, mert fél mondatonként meg kell állítanom. Más hogy van/volt ezzel?2009. máj. 25. 22:22
1/2 anonim válasza:
Szövegtől függ, szerintem 3 órányi egyszerű szakszöveget durván 4 óra, kemény szakszöveget 5, egyszerű előadást 3 és fél.
2/2 anonim válasza:
Nekem segített egyszer szöveget legépelni egy lány (titkárnőként dolgozott), és ő olyan tempóban gépelt, ahogyan olvastam, pedig nem vagyok egy lassan beszélő alkat, rám is szoktak szólni, hogy hadarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!