Friss Windowsban ha nem működnek az F gombok (pl. az F2 vagy F6), hogyan tudom beállítani, hogy újra működjenek?
Ez nem laptop, szerintem itt többen rögtön arra gondoltak amikor az F gombokról írtál.
A funció gomboknak az éppen futó alkalmazások adnak funkciót.
Próbáld ki ezt a tesz programot.
Nos akkor a kételkedő beszólogatónak üzenem innen, hogy úgy látszik mégiscsak én értettem meg a kérdést...
A kérdezőhöz: mihez van szükséged, milyen programban használnád az F... gombokat, amiben nem működik? Más gombok jól működnek? Pl Win7 alatt ha valamit rendszergazdaként indítasz el, akkor az lesz az elsődleges program ami megkapja a billentyűzetről érkező adatokat, és ha nem adja tovább egy másik programnak, akkor a másik program nem fogja fel, hogy te nyomtál F2-t.
"Nos akkor a kételkedő beszólogatónak üzenem innen, hogy úgy látszik mégiscsak én értettem meg a kérdést... "
Örülök, hogy szereztem neked némi sikerélményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!