Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ön felül vagy az eszköztár...

Ön felül vagy az eszköztár alján szereti jobban látni a böngészőlapokat?

Figyelt kérdés
Aki válaszol, kap zöld kezecskét!
2012. jan. 13. 13:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Felül...
2012. jan. 13. 13:54
 2/8 anonim ***** válasza:
felül
2012. jan. 13. 13:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Felül mert alul van a tálca.

Kényelmetlen lenne ha a tálcával egy helyen lenne, mert mindig finom pozícionálást kellene végeznem a jobb kezemmel az egérrel, és 10 órás fárasztó műszak után már a falhoz vágnám azt, aki azt a böngésző szoftvert írta...

2012. jan. 13. 13:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ment mindenkinek a zöld kéz.
2012. jan. 13. 14:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Fent.
2012. jan. 13. 14:12
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi, ment neked is a zöld kéz, több választ most már nem kérek.
2012. jan. 13. 14:13
 7/8 2xSü ***** válasza:
100%

Én sokáig úgy használtam a böngészőt, hogy a böngésző fülek lent voltak. (Logikusabbnak is tartom. Lemész a tálcához, átkapcsolsz a böngészőre, majd fel… Sokkal kényelmesebb, kevesebb egérmozdulatot igényelne, ha lent lenne a böngésző ablak alján a füles váltás.)

De mivel más okokból a böngészők fent szeretik megjeleníteni a böngészőfüleket, ezért bizonyos böngészők nem módosítható módon fent helyezték el. (Pl. Chrome) Így idővel megszoktam, hogy fent van.

* * *

Hogy a böngészőfülek az eszköztár felett (Chrome, legújabb Firefox), vagy alatt (régi Firefox) van az is jó kérdés. Szerintem jobb fent, megint csak az egérhasználat miatt. Ha középen van, könnyebben kattintasz alá, fölé. Ha viszont a képernyő tetején van, akkor „izomból” feltolva az egeret tuti, hogy nem kattintasz alá, fölé meg ugye nem is lehet.

2012. jan. 13. 14:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, ment neked is a zöld kéz, több választ most már tényleg nem kérek.
2012. jan. 13. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!