Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » (Bővebben Lent) Miért nem...

Pabiii kérdése:

(Bővebben Lent) Miért nem olvassa be a DVD-t a Notebookom?

Figyelt kérdés

Arra szeretnék választ találni, és segítséget is kérni egyben, hogy van egy Notebookom és nem olvas be nagyon sok DVD-t sőt majdnem mindet, kivéve eddig egyet ami olyan 5 éves DVD-t azt beismerte minden akadály nélkül. Viszont szerettem volna kiírni dolgokat, nem olvassa be az üres DVD-t és szeretném újratelepíteni, mivel nagyon lassú, és régen volt frissítve de nem olvassa be a Windows telepítőt se, az asztali PC-m viszont az összes DVD-t beolvassa, így biztosan állíthatom hogy nem a DVD-kel van a baj. Azt viszont nem lehet mondani, hogy az Notebook írójával van baj, hiszen 1 DVD-t beolvasott...:D

ELŐRE IS KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGEKET!!

2012. jan. 13. 12:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Attól még, hogy 1 lemezt beolvasott, szinte biztos, hogy vele van a baj. Ha értesz hozzá annyira, akkor szedd szét, és a lencséket takarítsd meg benne, a mechanikát olajozd meg. Talán segít.

Ha ez nem megoldható, akkor szerviz, esetleg csere.

2012. jan. 13. 12:21
 2/5 A kérdező kommentje:
:S Hát ez remek... 1 éves... Még életembe nem írtam vele DVD-t és olvasni is max. 5ször raktam bele... mindig csak pendrive, memóriakártya... Sajnos nem értek annyira hozzá, hogy szétszedjem. Köszönöm válaszod! ÜDV
2012. jan. 13. 12:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Egyébként ha a rendszert újra akarod rakni, azt pendrájvról is megteheted.

[link]

2012. jan. 13. 12:29
 4/5 anonim ***** válasza:
A linkről le tudsz tölteni egy WinToFlash nevű programot, ami a windows telepítő CD-jéből csinál neked rendszerindító pendrájvot. Személyes tapasztalatom nincs vele, próbáld ki.
2012. jan. 13. 12:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Így már értem! Köszönöm a segítséget! Megpróbálom, remélem sikerülni fog, ha siker, akkor írok írok ide másoknak is lehet segítség!
2012. jan. 13. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!