Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ki tud ingyenes letöltési...

Mészáros Benjamin kérdése:

Ki tud ingyenes letöltési linket adni Farmerama Bonus Makerhez?

Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 19:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Valódit szerintem senki, mert gondolom ez is csak valami kamu, ami kémprogramot tesz a gépedre, vagy az accountod lopja el.
2012. jan. 11. 19:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor valami hasonlót nem tudsz mondani?Amivel ugyanezt megtehetem?
2012. jan. 11. 20:00
 3/6 anonim ***** válasza:

A Farmeramások sem hülyék, ha meg is jelenik működő hack, (nagyon ritka, és általában 99%-uk valami kamu account lopó cucc) akkor arról ők elég hamar tudomást szereznek, és elintézik, hogy ne működjön többet.

Szóval keresgélhetsz, de garantálom neked hogy csak ilyen fake vírusos cuccokat találsz majd...

2012. jan. 11. 20:32
 4/6 A kérdező kommentje:
És van ez a cuccos,hogy elküldöm azt smsben hogy BIG saját IP és akkor kapom a nyereményt.Ez működik Szlovákiában is?
2012. jan. 12. 13:47
 5/6 anonim válasza:
Nem az IP-d kell, hanem az oldalon megadott BIG ID számod. Azt csak Te látod, ha belépsz a banknál a 3. ikonra kattintva.
2012. jan. 12. 15:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Kösz én is ID akartam irni csak valahogy IP lett belőle.
2012. jan. 12. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!