Mitől van ez a kékhalál?
Normál esetben nincs. De ha játszok, akkor elég hamar fogja magát, bejön a bluedeath és újraindul a gép, mielőtt kiírhatnám, hogy mi a hiba oka. Egy hp compaq 6720s lapiról van szó, s windows xp fut rajta. Vista és Windows 7 alatt nem csinál ilyeneket. Videokártya: intel 965 GME 256mb-os integrált (legújabb driver fent van)
RAM: 2gb
Proci: intel centrino, 1.8ghz-es dual core
Nem tudom mitől lehet, de már nagyon idegesítő. Sims 3-nál is, és America\'s Army-nál is előjön, a többit most nem néztem, de gyanítom, hogy a többi játéknál is lenne ilyen spontán kékhalál. Ja, s még azt hozzá kell tennem, hogy egyik játék se akadozik, szépen fut mindkettő, és mégis. Egyszer csak konjec. Valaki légyszi segítsen, mert már tényleg nem tudom mi lehet a gond... :(
előző vagyok :
leginkább ram vagy winyó hibára gondolok
más nem igen lehet
de egy másik xp valoszinü megoldaná a problémát :)
Na ez érdekes, mert nekem meg se Vista, se Windows 7 alatt nem jött elő, csak XP alatt, így nem tudom mi okozhatja. Gondoltam már túlmelegedésre is.
Ráadásul XP alatt még a RAM se fogyhat el, mert abból van dögivel :D A proci is elég erős. Nem értem egyszerűen. Am közben eszembe jutott, hogy ki is lehet kapcsolni az automatikus újraindítást, úgyhogy sztem belevetem magam a játékba, aztán meglátjuk mit ír ki hibának.
Nem, nem tört, teljesen eredeti az XP. Utolsó válaszoló: ennyire nem vagyok azért amatőr ;) Ezt csak azért mondom, mert úgy mondtad, mintha mindenki aki kérdez, sötét lenne az ilyesmikhez. No mindegy.
Ez a minidump édekesnek tűnő vmi, majd megnézem részletesebben is, csak most linuxról vagyok :)
Ha eredeti windowsod van akkort is lehet valami kis hiba pl a lemezen magán vagy valamit nem olvas be rendessen
telepitésnél
de probáld ki egy másik rammal is
csak játékoknál csinálja?
normál modba nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!