Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet vele a gond?

Mi lehet vele a gond?

Figyelt kérdés
Egyszer úgy gondoltam, hogy a gépemre felrakom az uhu linux 1.2 változatát,de nem nagyon tetszett és most vissza szeretném rakni a windows xp-t,de amikor elkezdem a gépemre feltelepiteni az xp-t, leirom: oké berakom a meghajtóba a cd-t aztán ujrainditom a gépet, bebootol, kiirja hogy a számitógép hardwerkiépitésének... valami ilyesmit, és utána a monitor fekete képernyő mi lehet vele a gond?
2012. jan. 11. 17:21
 1/8 jokó ***** válasza:

Próbáltad már a biost nullázni?

Egy pr. meg ér.

2012. jan. 11. 20:21
 2/8 A kérdező kommentje:
És azt hogy kell nullázni? Nem lesz tőle semmi baja?
2012. jan. 12. 17:49
 3/8 jokó ***** válasza:

Az alaplapon van a bios chip.

Ehhez tartozik egy elem ami környékén kell lennie egy jumpernek vagy egy icipici gombnak.

nullázni a jumper eltávolításával és vissza hejezésével vagy a gomb megnyomásával lehet.

Ha még sem találsz ijneket akkor az elemet vedd ki egy pillanatra.

Ijenkor az összes beállítás az alapra áll be ami az eredeti beállítás. (még a dátum is amit lehet hogy utána be kell majd állítani benne a telepítés elött)

Nem lehet belőle probléma.

2012. jan. 13. 07:58
 4/8 A kérdező kommentje:
okés megpróbálom, remélem fog működni
2012. jan. 13. 16:38
 5/8 A kérdező kommentje:
az elemet ugye kikapcsolt állapotban kell kivenni? mert én kikapcsolt állapotban vettem ki a számitógépből az elemet és raktam vissza.
2012. jan. 13. 16:49
 6/8 A kérdező kommentje:
ez egy buta kérdés volt hogy kikapcsolt állapotban kell kivenni, kikapcsolt állapotban kivettem az elemet,visszaraktam, bekapcsoltam a gépet láttam, hogy megváltozott a biosban az idő,oké berakom a meghajtóba a cd-t bebootol okés bejön az kék képernyő is okés elmegy a partició formázásáig okés aztán felmásolja a gépre a szükséges dolgokat ujranidul és kiirja hogy a cdrom elinditásához nyomjom meg egy gombot valami ilyesmit ir ki nem megy tovább lefagy mi lehet a baja?
2012. jan. 13. 19:23
 7/8 jokó ***** válasza:

Elvileg nem kell megnyomni semmit mert a telepítés fojtatása következik autómatikusan bármit is ír ki.

Ha nem akar még sem tovább menni akkor a biosban állícsd át az elsődleges bootolást a hard disc-re. ha a rendszer választó menü be jön válaszd a windos telepítést.

2012. jan. 14. 08:33
 8/8 A kérdező kommentje:
okés megpróbálom hátha jó lesz
2012. jan. 14. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!