Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen telót kérjek?

OoVvSs kérdése:

Milyen telót kérjek?

Figyelt kérdés

2010 októberében kaptam a telómat (okostelefon). Eléggé béna már... nem bírok rajta megírni egy SMS-t sem.

Vmi olyan kéne, ami érintős, okosteló, gyors a processzora, még bele fér a zsebembe és jó a kamerája is... és persze Androidos!!! (nem ifon).

igazából májusban kapom meg, úgy h ilyen most kijött modelleket is jöhetnek.

Olyan 80-120k-ig

2012. jan. 11. 15:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Sony Ericsson Arc s
2012. jan. 11. 16:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Kefe krost 53444
2012. jan. 11. 16:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Közdök én is a dologgal, bár én kevesebbet szánnék egy telefonra. Arra kérek mindenkit, indokolja is meg a válaszát! Miért amellett döntött, és miért ajánlja!

Anddroiddal vigyázni kell, most olvastam, a HVG-ben, hogy gyrilag kémszoftver van beépítve, ami gyakorlatilag minden infót elküld (hol vagy, dokumentumok....) a készoftver létét több gyártócég is elismerte, uninstallálása lehetséges, de a szolgáltatónál kell kérni. Van egy program, amivel lehet ellenőrízni, azt, hogy fent van-e, vagy sem,

2012. jan. 12. 19:23
 4/7 Obermair Hedvig válasza:
Javaslom a nokia n8-at melynek jó a felépítése, sok színben kapható, 12 megapixeles a kamerája, van vakuja, nagyon tetszőleges a külseje és a dudása sem alacsony. Én zöldben kértem, megkaptam, és nagyon tetszik, csak javasolni tudom!
2012. jan. 13. 17:35
 5/7 Obermair Hedvig válasza:
* tudása :)
2012. jan. 13. 17:36
 6/7 Obermair Hedvig válasza:
elnézést nem olvastam, hogy androidos kell :S Akkor samsung galaxy mini :)
2012. jan. 13. 17:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Sony Ericsson Arc S mert, nagy kapacitív, multitouch -os Bravia Engine -s kijelzője van, gyors 1.4 ghz proci, és jön rá az ICS frissítés (Ice Cream Sandwich az android 4 -es verziója).
2012. jan. 14. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!