Mi lehet a megoldás? Eddig Windows XP SP3at használtam most felraktam egy Windows 7et és mikor elindítom a gépet ugye először be adja az alaplap képernyőt meg az adatokat kiírja.
Figyelt kérdés
Utána bead egy olyan képernyőt hogy lehet 2 közül választani Windows korábbi verzió Windows 7 MIért? Mi lehet a megoldás?2012. jan. 10. 13:26
1/8 anonim válasza:
Úgy tűnik, felraktad az XP mellé a hetest. :D Ha ráadásul közös partícióra raktad, akkor inkább telepítsd újra az egészet. Előtte formázd meg azt a partíciót, ahová az OS megy.
2/8 anonim válasza:
Értelmes hozzászolás mert neked nem tetszik nem szar meg nem mindenki akar 10 éves xp használni!
3/8 A kérdező kommentje:
pedig mikor telepítettem a win7et azt a meghajtót ahova telepítettem formáztam !!
2012. jan. 10. 14:46
4/8 anonim válasza:
Próbáld ezt:
Vezérlőputl, itt a keresés mezőbe beírod: msconfig és nyomsz egy enter-t.
A megjelenő ablakban a rendszerindítás fülnél vannak felsorolva az oprendszerek. Ha itt szerepel még az XP akkor töröld ki...
5/8 anonim válasza:
Szerintem telepítsd újra az egészet. Utolsó hozzászólónak: ha letiltja az xp indulását attól meg nem maradnak fent az xp fájlai és foglalják neki feleslegesen a helyet a vinyón? Ha csak a Windows7-et akarod használni akkor csinálj egy tiszta telepítést.
6/8 anonim válasza:
Utolsónak. Az sem biztos, hogy az XP fájljai fent vannak, mert elmondása szerint formázta a partíciót. Ha oda ahova mutattam beírsz egy XP-s sort, akkor is fel fogja ajánlani a másik oprendszert, holott egy bájt sincs fent belőle...
Ha előtte formázta akkor feleslegesnek tartom még egyszer megint feltenni a WIN7-et...
7/8 anonim válasza:
Hát szerintem nem biztos, hogy ő a rendszerkonfigurációs segédprogram segítségével le tudja tiltani az xp indulását. Szerintem csináljon egy tiszta telepítést(win7 telepítőről boot-oljon) azt kész. Igaz ez tovább tart, de így tuti jó lesz a gépe.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek ! megoldódott a probléma !
2012. jan. 11. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!