Képernyő kímélőt hogyan tudok elküldeni ismerősömnek?
Szia.
Milyen Operációs rendszer ?
Windowsban a képernyővédő "programok" álltalában SCR kiterjesztésűek és a Windows\System32 mappában találhatóak.
Keresd meg, és ha megvan küld át a filét.
Sok sikert.
Üdv.
20:41
A jelzett mappában legalább 20 mappa van, ezek mindegyikébe rengeteg fájl, meg még külön is.Összesen több mint 5 giga. Olyan elnevezésekkel találkoztam, amiket még soha nem is láttam.
Szia.
Kiterjesztés alapján keresd !!!
Ha saját géppel lépsz bele a mappába akkor állitsd be, hogy ezt a mappát részletek nézetbe nézd. (Nézet - Részletek)
Majd Tipus oszlopra kattintva sorbarendezed a fájlokat, mappákat, és ott a Képeernyőkimélő-ket keresd.
Itt egy XP-s minta : [link]
Ha kétszer rákattintasz valamelyikre akkor elindul a képernyőkimélő (Ha nem mozgatod az egeret - Inkább egy kattintást és Enter gombot ajánlom ez biztosabb)
Ha megtaláltad azt a képernyőkimélőt (A próbálgatásokkal) amit el szeretnél küldeni akkor csak azt az egy fájlt kell elküldeni. (pl. ssmarque.scr)
Sok sikert.
Üdv.
10:48
Üdv.
A részletes leirásod segített.
Ezer köszönet!
Ha a cimzett megkérdezné - aki szintén még ovis- hogyan telepitse a képernyő kímélők helyére, mit válaszoljak neki?
Más!
Az a millió fájl a system 32 alatt, mind szükséges? Több mint öt gigán pöffeszkedik.
Mégegyszer köszönöm a segitségedet.
-tamás-
Szia.
Elvileg a küldött fájlt be kell másolnia a Windows\System32 mappába. És kész is van.
Aztán a beállitások Képernyővédőknél meg kell hogy találja a bemásolt képernyővédőt.
A másik kérdésedre. Igen, annak az 5 gigának ott kell lennie a System32 mappában a windows müködéséhez kellenek azok a fájlok.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!