Miért nincs tálcám?
Figyelt kérdés
Tegnap felraktam a videokártyát, ment szépen meg minden, de ma írta hogy van frissítés, töltse le stb. Szépen letöltöm, újrainditom ahogy a kicsike kéri. És mit nem látok mikor belépek?! Hát a tálcát!! De nem is csak elrejtette, mert nem tudom "felhúzni", viszont ha nyomok egy windows gombot (amin a windows jel van) és nyomogatom a kurzor nyilakat akkor be tudok lépni a START menün lévő cuccokba, csakhogy a START menüt nem jelnití meg, valamint hallom a cuppanást ami akkor van mikor egy kis ablakot jelenit meg a tálca jobb szélén. Ami pedig a legbosszantóbb az az, hogy ha a gép másik felhasználójába lépek be ott van tálca!!2012. jan. 8. 16:43
1/2 karakter222 válasza:
állítsd vissza a rendszert a telepítés elötti dátumra(nyugi nem veszik el semmi)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi de már megoldottam. Azt ugyanis nem mondtam, hogy ha az integrált videókártya csatlakozójába dugtam be akkor meg csak tálca volt és más nem, ezért a Jobb klikk/Tulajdonságoknál letiltottam az integrált használatát és azonnal lett tálcám :D
2012. jan. 9. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!