Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet telefonra filmeke...

Hogyan lehet telefonra filmeket tölteni?

Figyelt kérdés
2012. jan. 8. 15:01
 1/7 2xSü ***** válasza:
58%

Számtalan módja lehet.

Pl.:

- Összekötöd a telefont a számítógéppel adatkábellel, és átmásolod.

- Bluetooth kapcsolaton keresztül küldöd át.

- Interneten keresztül viszed át. (Pl. feltöltöd egy szerverre, esetleg a gépedből csinálsz szervert, illetve megfelelő email fiók esetén akár még az email is szóba jöhet).

- Ha torrent oldalról akarod letölteni, az okostelefonok jó részére létezik torrent kliens.

2012. jan. 8. 15:05
 2/7 A kérdező kommentje:
hát igen,csak nekem van ,amit nem játszik le a telóm :S nem tudom,h milyen formátumba kellene elmenteni,hogy jó legyen
2012. jan. 8. 15:10
 3/7 A kérdező kommentje:
öm nem tudjátok,hogy melyik programnaka formátuma mp4???
2012. jan. 8. 15:22
 4/7 2xSü ***** válasza:
58%

1. A telefonodon, illetve a rá telepített szoftveren múlik, hogy mit tud lejátszani. Ha megmondod a telefon típusát, akkor biztosan könnyebb ezt megmondani. (Lehet nem én fogom, mert annyira nem vagyok telefonguru.)

2. Vannak videó fájlformátumok. Vannak olyanok, amiket több program támogat, van, amit kevesebb. Nincs olyan, hogy az mp4 „programja”. Ha a telefonod mp4-et játszik le, akkor keresni kell egy konvertáló programot, ami képes mp4-be konvertálni.

2012. jan. 8. 15:54
 5/7 2xSü ***** válasza:
58%
Na jó, a 2. nem teljesen igaz, mert vannak olyan videó formátumok, amit egy adott cég a saját termékéhez fejlesztett ki. (qt, rm, wmv, flv)
2012. jan. 8. 15:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Samsung GT-S5260 (GALAXY STAR 2)
2012. jan. 8. 16:44
 7/7 anonim válasza:
www.film.oldalunk.hu
2013. dec. 4. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!