Hogyan lehet a számitógépet tisztitani?
Figyelt kérdés
Fehér laptopom van ,és a kis egérpadon illetve a csuklóm által a fehér része elszineződött...És nem tudom mivel lenne praktikus!!?? Segítsetek nekem léccives !! :)2012. jan. 6. 17:31
1/4 2xSü válasza:
Léccives? Brrr…
Gondolom a nedves rongy segít. (Persze érdemes áramtalanítani a gépet és kivenni az aksit, mielőtt nekilátsz.) Esetleg – ha pusztán a műanyagot akarod tisztítani – használhatsz gyenge vegyszert, pl. Clean-t. (Figyelem! A kijelzőre ez már némileg ellenjavalltabb.) Ha a szennyeződés erősen összegyűlt kosz, akkor a radír is jó ötlet.
Ha a műanyag, illetve annak festése kopott meg, akkor nem sokat tehetsz.
2/4 A kérdező kommentje:
én próbáltam már zsíroldóval,meg kézfertőtlenitővel is és nem akar...a műanyagot szeretném
2012. jan. 6. 17:46
3/4 2xSü válasza:
Sokszor csinálják azt, hogy van egy alap műanyag, amire egy vékony festékréteg kerül. Ilyen esetben ha lekopik ez a vékony réteg, akkor előjön a műanyag eredeti színe. Ilyen esetben ugye nem sokat lehet tenni. (Max. újra festeni, esetleg matricával eltakarni.) Pont az ilyenek miatt fekete a legtöbb laptop és hasonló okokból nem érdemes fehér, piros, színes laptopokat venni.
4/4 anonim válasza:
Ugyis mindég elfog szinezödni ha le iß birod risztitani
ha fényes müanyag akor valamilyen ényhé tisztito szeres angyagal ledörgölöd utána pedig nédves majd szárazal de ne tocsógjon minden
ha matt müanyag akor valószinüleg le se jön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!