XP van a gépemen. Szeretnék feltelepíteni egy Windows 7-et is, de hogyan?
"vagy be lehet állítani, hogy melyikről bootoljon be automatikusan?"
Akkor minek 2?
Amúgy külön partícióra kell telepíteni...
nálam is xp és win7 van egyszerre, nálam így van megoldva:
teljesen leformáztam a winyót (a fontos dolgokat másold át egy külső winyóra), majd 3 részbe particionáltam. az xp-nek, win7-nek és egy közös tároló (játékokat ide telepítem, programokat, ide mennek a letöltések, persze csináltam itt két külön program files mappát, egyet egyet a két rendszernek, így pl. ha xp-n vagyok és telepítek valamit akk a program files (XP) mappába telepítem). a partíciókat arányosan csináld. a közös tároló legyen értelem szerűen a legnagyobb.
fontos h először mindig a régebbi rendszert kell telepíteni! szval itt az xp-t. feltelepíted, majd berakod a win7 telepítőt, és azt feltelepíted a másik partícióra. majd amikor bekapcsolod a gépet kijön egy "menü" ahol ki kell választani h melyik rendszert akarod használni (itt az USB-s billentyűzet nem működik!).
lényegében ennyi. : )
off: nálam a közös tárolót nem látta a két rendszertelepítés után, mert nem volt elnevezve. szval lehet nálad is ez lesz, de ne ijedj meg ;)
köszi a válaszokat!
azért kell kettő, mert néha szükségem van xp-re.
az nem baj, ha az xp-m 32 bites, de win7 64bites lenne?
nemgond! nálam is ugyan így van!:) több mint egy éve használom így, és semmi gond nincs belőle.
a rendszerújratelepítés egy picit macerás, mivel ha csak a win7et akarod feltenni akk még nincs is gond, de ha az xp-t akk a win7et is újra kell telepítened. de félévente 1szer egy ilyen nálam még belefér : )
*második voltam*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!