Olcsóbb össze rakatni egy laptopot, mint venni egy újat?
Figyelt kérdés
Illetve szerintetek vegyek egy használtat, és azt javítsam fel? (újat sajnos nincs lehetőségem vásárolni)2012. jan. 5. 18:18
1/9 anonim válasza:
hogyha ugy érted h meg veszed hozá az alkatrészeket és te magad össze rakod akk igen sokkal olcsobb és saját magad tudod választani h mire akarod használni teljsen :) remélem tudtam segiteni :)
2/9 anonim válasza:
használtat semmiféleképpen!
én úgy vok vele, h ink gyűtök mert ha laptopot akarok, akkor már egy újat...
de akk ha ezek közül választhatsz akk javítasd fel
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Hát az a helyzet, hogy hiába gyűjtök, valamire úgy is kell. Most meg karácsony után, meg a következő fizetésből 250 úgy kb 80 000 Ft-t tudok rákölteni... Én egyébként csak az asztaliakhoz értek, szóval nem én raknám össze, hanem pl üzletben rakatnám össze. Az úgy korrekt?
2012. jan. 5. 18:24
4/9 anonim válasza:
igen elfeljtetem használtan neeeeee :)
5/9 anonim válasza:
hááátha drága neee ha pl van egy barátod h keveseb kér vagy még jobb ingyen akk igen
6/9 Argloss válasza:
Laptopnál nem nagyon van olyan, hogy általad választott eszközökből összepakolják neked a gépet, amihez választhatsz egy külső héjat... Vannak kész konfigurációk, amiket megvehetsz. Bővíteni többnyire csak a memóriát tudod, meg a merevlemezt cserélni. Jobbakban esetleg videokártyát is cserélhetsz, amit a gép hűtése nem biztos, hogy jó szemmel tud majd nézni...
Egyedien összeállított laptop az nem olcsó mulatság...
7/9 anonim válasza:
Nekem használt notebookom is van, régi, de hibátlanul működik. Itt vettem. Külföldről behozottak itt kaphatók:
8/9 anonim válasza:
Ja és ha rossz az akku, egy használt Dell akkor is megéri, mert hálózatról, töltővel akkor is működik.
9/9 anonim válasza:
Egyébként ha kevés a memória, tegyél rá Linuxot és nem lesz vele semmi gond. Ez nálam bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!