Pendrive hiba? (lent! )
A mi nap vettem 1 pendrivot! Be dugtam a gépbe és csak 3,6 gb-ot érzékelt a 4 gb-ból! végig futtatam rajta 1 töredezetség mentesítést és lett valami rajta!
1 ready boost nevű sfcache fájl ami 3,5 gb
le törölni nem lehet mert azt irja ki hogy futattja valami ezt a fájlt! mi tévő legyek??
Az nem baj szerintem ha 4Gb-ből csak 3,6-ot ír.
Mert nekem is a 16Gb-s pendrive és csak 15,9-et ír.
És még számtalan ilyenem volt.
Ha meg fájl van rajta amit nem tudsz letörölni, akkor meg kell formázni.
hát akkor húzd ki..
másik gépbe ha bedugod, akkor is?
4GiB = 4194304 KiB, ezt látja a rendszer
4GB = 4000000 KB, ezt készíti el a gyártó.
A különbség 194304 KiB, azaz 189.75 MiB. Magyarul a rendszer azt írja ki, hogy az eszköz maximum 3810 MB kapacitású.
Ha a ReadyBoost fut rajta, először a rendszerben le kell állítani hogy az eszközt erre használja. Amúgy sincs értelme, mert nem tudod a RAM teljesítményét a flash meghajtóval pótolni. Ha ez kész, akkor már lehet formázni, és megkapod a 3810MB kapacitású eszközt, amihez esetleg a fájlrendszer is valamit még felhasznál, így normális hogy 3,6 GiB körüli értéket ír rá. 4 GiB-nyi anyagot rá sem tudnál rakni, mert nem akkora az eszköz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!