Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Töltöttem le Youtube-ról...

Töltöttem le Youtube-ról videót, de csak a parancsikonja jelenik meg. Mi lehet a hiba, hogy lehet megoldani?

Figyelt kérdés
2009. máj. 23. 07:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Hasznald a Leawo YouTube Download programot, a neten megtalalod, ingyen van :-)))
2009. máj. 23. 07:55
 2/5 anonim válasza:
használd az orbit nevú programot nekem nagyon bevált
2009. máj. 23. 21:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Használd a Firefoxba beépülő <a href="https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/3006">Video DownloadHelper</a>-t! A legújabb (4.4.1) letölt és konvertál egyszerre, meg minden. Így nem kell külső progi.
2009. máj. 30. 04:52
 4/5 anonim válasza:

1) valoszinuleg arra gondolsz hogy nem tudod lejatszani, mert sok program nem konvertal, csak tenylegesen leszedi a videot.

2) a youtube flash formatumot hasznal, (.swf kiterjesztes) ehhez kell lejatszot keritened ahhoz, hogy meg tudd tekinteni a lementett fajlt.

3) harom lehetoseged van tehat:

- szedj le kodeket flash videohoz! (googlebe ird be hogy swf codec)

- szedj le masik letoltoprogramot, amit mar az elottem irok is mondtak

- szedj le egy lejatszot ami biztosan vinni fogja (pl. vlc player)

remelem sikerult ertelmeznem a kerdesedet.

2009. jún. 1. 00:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Annyit korrigálnék még az előttem szólóhoz, hogy nem swf lesz a videó (mivel ez inkább flash animáció, amit az Adobe Flash programmal hoznak létre, és ezekkel leggyakrabban reklám formájában találkozunk a weboldalakon), hanem FLV. Ehhez jól jön az FLVPlayer.

Egyébiránt, ha van megfelelő kodek, akkor lejátssza a Windows MediaPlayer és a BSPlayer is. Nem lejátszóra, hanem kodedre van tehát szükséged. Ajánlani tudom a Vista Codec Package-et. Ez nálam tutira "mindent visz". Innen töltheted le: [link]

2009. jún. 1. 04:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!