Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Játszik itt valaki a Word of...

Játszik itt valaki a Word of tanks-al? Nem tölt be a játék.

Figyelt kérdés
Szóval ma délután egyszer csak nem töltött be a játék.A garázsba tudok csinálni bármit de ha elindítom a csatát akkor felmegy a csík és pont a vége előtt kilép mindenből.Áprilistól játszok vele és semmi nem volt vele eddig.A vas is jó hozzá így nem tudom mi lehet.Igaz annyit csináltam hogy ki akartam próbálni hogy veszek aranyat mert még nem tettem ilyet és kártyáról akartam fizetni.Nem nagy összeget csak a kicsit.Na de ott se történt semmi csak küldtek egy Angol e-mailt,amibe az volt talán,hogy fizessem meg az árát az aranynak(nem vagyok perfekt Angolos)de talán ez volt benne.De annak is úgy kelett volna lennie,hogy megadom az adatokat leveszi a lóvét és csá.Nem?Na és azóta nem tudok játszani.Van köze a kettőnek egymáshoz?Már újraraktam a játékot is de semmi.Fontos lenne.THX
2012. jan. 3. 23:25
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!