Csak én utálom a timeline-t/idővonal a facebookon?!
Sokan nem szeretik, de mindenkinek ilyen lesz, ez van, nem kívánságműsor a dolog.
Nekem mondjuk kifejezetten tetszik a dolog, elég jól átlátható és sokkal könnyebb visszakeresni az egyes felhasználók cselekedeteit.
Nem csak te utálod én is, és még nagyon sokan mások is:D Undorítóan csúnya, próbálok barátkozni vele, csak még nem nagyon megy:) Az egyetlen előnye, hogy tényleg könnyebben vissza lehet keresni dolgokat, de annyira ronda lett így, hogy ez az egy pozitívum elenyésző:D
Törölni én nem fogom magam, mert nagyon sok minden ott megy már, ott kapok információkat sok dologról, de hogy egy időre jóval visszaesik a látogatottságom ha mindenkinek át áll az is valószínű.
Amúgy meg lehet csak kell néhány hét mire megszokja az ember, amikor egy oldalnál design váltás történik sokan háborognak majd hozzászoknak, rengeteg példát tudnék erre mondani,elképzelhető, hogy ez is ilyen lesz:D
Mondjuk ennél nagyobb problémánk soha ne legyen..:D
Mindennek be lehet lőni a láthatóságát!
Minden képnek, minden adatnak.
Csak kicsit állítgatni kell. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!