Nem indul el a Sims 3 házikedvenc amit letöltöttem a BIGTorrentről. MI lehet a baj?
Na idefigyeljetek!Ha nektek fáj h van egy 23 éves haverom és biztos van nektek is e év körüli beka****játok!Bár szerintem beszari kis férgek vagytok mert bezzeg nem írtátok ki a neveteket!És nem kérek vissza hülye válaszokat!
ACABMészy véletlenül mentem rá a nem hasznos válaszra igenis hasznos a válaszod sorry.
FAIL!!! :D
De komolyan ha "nem tudod" megvenni (és ne jöjjön a kifogás, ha netre meg a villanyszámlára van, akkor erre is!), akkor inkább lopsz? Nem az én dolgom, de mivel jogállás szerint fizetős ez a játék, ezért ha lebuksz, akkor fizethetsz (aminek kicsi az esélye, mert nem sokan buknak le), és ráadásul a kiadó is bukik rajta jó sok pénzt.
Nekem is lefagyott már, lehet hogy a játék alapból hibás, mert rengeteg embertől hallottam, hogy gondok vannak vele.
Egyébként, most komolya ilyeneken vagytok leakadva, hogy 23 éves haverja van??? Hagyjuk már... A másik meg hogy letöltött. Hát ne haragudjatok, de hülye az aki inkább megveszi, mint letölti. Ráadásul nagyon kicsi az esélye annak, hogy lebukik. De ha nektek ez fáj, akkor költsetek csak rengeteg pénzt játékokra, míg mi ingyen játszunk vele ;) Jó szórakozást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!