Mennyire megbizhatóak a Fujitsu notebookok?
Figyelt kérdés
Venni szeretnék egy
Fujitsu Lifebook AH531 Garnet Red-et
engem az érdekelne, hogy nem e romlik el mindjárt vagy ilyesmik.
2012. jan. 2. 11:44
1/3 anonim válasza:
:) Én megutáltam egy életre ezt a márkát :(
2/3 legendavagyok01 válasza:
Bár sokan leszólják a Fujitsu-t - én nem kívánok igazságot tenni - de nekem van egy több mint 6 éves Amilo K7610w-m, aminek soha nem volt semmi baja, persze akksi már régen nem jó. Most Ubuntu 9.10 van rajta, és szépen lehet vele netezgetni.
Hibás Fujitsu-val is kb. annyit találkoztam, mint más típusoknál.
Szerintem nem rosszabb, mint a többi, bár én mostanában Lenovo-ban utazom.
Általában minden gyártónál a belépő szintű (kvázi legolcsóbb) gépekkel szokott a legtöbb baj lenni, és ebből szinte nincs is kivétel.
3/3 legendavagyok01 válasza:
Egyébként bármikor ki lehet fogni egy szerencsétlen darabot bármelyikből, de erre van a garancia. És érdemes is az első néhány hónapban - jó értelemben véve - nyüstölni, hogy jöjjön ki a garancia alatt, ha valami baja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!