Újraindul a gép, vajon mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Szóval az lenne a problémám, hogy mielőtt bootolna a gépem bekapcsolásnál, vagy újraindul vagy kifagy. Az előbbi problémával találkoztam már előtte is, igaz akkor már bent voltam az oprendszerben. Azt le tudtam tiltani, hogy magától ne indítsa újra. Hűtés gond 100% hogy nincs mivel 30-2°C os a hőmérséklete.Táppal gondolom hogy nincs semmi gixer mivel ezt a konfigot el kellene vinnie a 400-as Codegen tápnak. Esetleg HDD szektorhiba? Kukába vele? Szóval a config: Asus P5B alaplap, Intel Core2Duo E2200 2,2GHz, Geforce 8600GT VGA, Maxtor 80Gb HDD, NEC AD-7200 DVD író.2009. máj. 21. 21:37
1/3 anonim válasza:
Biztos, hogy minden kábel rendesen csatlakoztatva van az alaplapon? Esetleg lehetne azt ellenőrizni...
BIOS sípolás nincsen?
Mióta csinálja? Volt valamilyen hardver csere, vagy zsír új gép?
Általában a tápegység szokott ludas lenni, noha nem azért, mert nem bírná el a terhelést...
Esetleg valami feszültség probléma...
Így látatlanban ennyit tudok mondani...
2/3 anonim válasza:
Alaplapon a processzor körüli szűrőkondik nincsenek véletlen felpúposodva? (A teteje szokott, és barna színű trutyi folyik belőle.) Ezeket lehet cserélni, tipikus hiba ASUS alaplapoknál. Pár ezer Ft a cseréje. De a CODEGEN táp is csinálhatja, függetlenül attól, hogy el KELLENE... neki vinni. Ezek a tápok nem a minőségükről híresek.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat, sípolni nem sípol, viszont a hűtőkondikat nem igen találtam meg rajta... folyni nem folyik semmi sehonnan:)
2009. máj. 22. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!