Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hol lehet kapni vmi jó pendriv...

Hol lehet kapni vmi jó pendrive-ot?

Figyelt kérdés
mert b.nőmnak van manneros is és nekem is kéne vmi érdekesebb és egyedibb formáju..:| ja és h egy ilyen mennyibe kerül?? :)
2012. jan. 1. 15:39
 1/6 anonim ***** válasza:
[link] Az ufókat nem észleli,ha nem baj. [link]
2012. jan. 1. 16:01
 2/6 anonim válasza:

De előző ezekben semmi különös nincs, leszámítva a delfinest.

Sajna, nem tudom, én is valami egyedit keresnék. Egyszer régebben voltak talán a Cosmopolitanban bemutatva szép pendrive-ok. De lehet, hogy külföldről származtak.

Volt szőrmés, zsiráfmintás, de olyan is, ami egy fatörzs volt, persze piciben. Meg még egy csomó érdekes alakzat, focilabda a fiúknak, több most nem jut eszembe.

2012. jan. 1. 16:10
 3/6 anonim válasza:
Olyan is volt, ami úgy nézett ki, mint egy rúzs.
2012. jan. 1. 16:20
 4/6 anonim válasza:

Én ilyeneket szeretnék. :D

[link]

[link]

2012. jan. 1. 16:26
 5/6 legendavagyok01 ***** válasza:

A vaterán sok egyedi pendrive is van, csak végig kellene nézni, amit fent belinkeltek.

Az ilyen pendrive-ok nagy része céges készítésű, kiadványhoz kötött (pl. újság),stb., nem egyszerű bolti forgalomban van. Csakhogy ezeket 50-100 db alatt nem nagyon készítik (pedig egy csomó helyen foglalkoznak ezzel.

2012. jan. 1. 16:27
 6/6 legendavagyok01 ***** válasza:

Ha sok pénzed van:

[link]

2012. jan. 1. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!