Miért akadozik a kép a TV-n?
Olyan TV-nk van, aminek van USB csatlakozója, és ezért általában úgy szoktunk filmet nézni, hogy ráteszem pendrive-ra a filmet, és azt meg rácsatlakoztatom a TV-re. Na most az a probléma lépett fel, hogy újabban egy, ha pendrive-ról nézünk filmet, akkor akadozik a kép. Sőt, van amikor egy idő után szét is esik. Mitől van ez? Megoldható valahogy a probléma (azon kívül, hogy vegyünk új TV-t)?
Egyébként a számítógép tökéletesen lejátsza a filmet, azon nem akadozik.
Üdv:) nézzétek meg hogy a TV milyen videó tömörítési kódeket játszik le :)
vagy egyszerűen csak formázni kell a usb kulcsot
Szia! Ne haragudj, én ilyenekhez nem értek. Megtudnád mondani, hogy hol tudom megnézni, hogy milyen videó tömörítési programot használ a TV? És hogy hogyan kell formázni az USB kulcsot?
De köszönöm szépen a segítséget, talán már tudok kezdeni vmit, ha kicsit informálódok ezekkel kapcsolatban az interneten! :)
Persze ha van időd, és kedved, akkor szívesen olvasnám, hogy te mit tudsz róluk :)
Azt még elfelejtettem odaírni, hogy az USB-vel sem lehet baj, mert régi USB-vel is akadozott már a kép, most vettünk egy újat, és azon is.
Formázás: berakod az usb kulcsot a pc be
sajátgép meghalytó betűjelére klikkelsz a jobb egérgombal és kiválasztod a formázást ,de előtte mentsed le róla az adatokat (film,zene,képek,stb)
A tv használati utasításába szerintem le van írva
De ha elárulod a tv típusát én is megtudom nézni a neten
Keresgéltem az útmutatót, de sajnos nem találtam meg :(
De itt a típusa: Sony Bravia KDL-32EX600
Akkor megtennéd nekem, hogy utána nézel? Nagyon hálás lennék! :)
A pendrive formázást még nem próbáltam, de akkor a nap folyamán még arra is szeretnék sort keríteni! Köszi, hogy azt is leírtad!!
Sajnos nem találtam hozzá érdemleges útmutatót csak annyit hogy divx,mpeg4 mp3 mp 4 et játszik le
Azt kell megnézni hogy amit lejátszott filmeket azoknak milyen tömörítésük van
Köszönöm, hogy megnézted!
Mármint a kiterjesztésükre gondolsz? Mert mindegyik avi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!