Miért nem tudom lejátszani a letöltött torrentet?
Szóval, letöltöttem már egy párat, és eddig csak egyet tudtam megnézni, mert a többit nem indítja el v.miért.
Segítsetek! Nő vagyok hozzá. (egyébként is.)
Ja, hát ez-az! Ennyire nem értek hozzá :-)
Szóval, azokat a filmeket, amiket a torrent oldalon keresztül töltöttem le.
Lehet, hogy a WinRar-ban kellene v.mit...?
Mit töltöttél el, filmet?
Ha sok kis fájl van pl. rar, r00, r01 stb, akkor ki kell csomagolni először.
Utána ha ISO, BIN/CUE, MDF/MDS, NRG képfájlt kapsz, akkor azt kiírhatod DVD-re Nero-val vagy DVDDEcrypter-
rel vagy Alcohol 120%-kal.
Esetleg bemountolhatod Daemon-tools-szal vagy Alcohol 120%-kal, hogy egy virtuális meghajtón keresztül (minta egy lemezen lenne betéve) meg tudja nézni.
A torrentoldalakon talalsz DVD es DivX tipusu filmeket.
A DVD kb.4.3GB,a DivX pedig altalaban 700MB(de lehet tobb vagy kevesebb is).
A DVD tipusu filmek WinRAR.iso file-ok,ezeket DAEMON Tools - ba rakod es onnan le tudod jatszani,vagy DVD-re irni.
A DivX tipusu filmek altalaban avi file-ok.Ezek lehetnek becsomagolva,vagy nem.Ha be van csomagolva akkor WinRAR-ral ki kell csomagoljad.Ezeket a filmeket en KMPlayer-rel szoktam nezni(innen letoltheted: [link]
Hat ennyi,remelem segitettem!
Most ott tartok, hogy letöltöttem a KMPlayert, és a DAEMON tools-t.
Köszi a segítséget eddig is, de kérdezhetek még ha elakadok?
Az jó!!! Ügyes vagy!
A daemont nem tudom beállítani, hogy ne csak kép fájlt nyisson meg, hanem a többit is. A legújabb verziót telepítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!