Hogyan kell xperia x8-ra játékot feltenni wifi, meg WAP nélkül?
Elvileg ha bluetooth-on valaki küld neked egy APK fájlt, akkor azt egyből indíthatod, de ebben nem vagyok biztos. Mivel ezen a telefonon alapból nincsen fájlkezelő így mielőtt memóriakártyáról tudnál felrakni dolgokat kell egy fájlkezelő, amivel telefonon nézegetheted mi van a memóriakártyán.. (pl. ES File Explorer)
Ezután már a memóriakártyáról meg tudod nyitni a telepítőket, amiket gép segítségével másoltál rá...
PC Companion-al frissítsd a telefonodat (számítógép, USB-vel telefon rádug, program elindít, olvas, kattint), mert ha régebbi android van rajta az nem annyira jó bluetooth fájlküldés szempontjából. (Sony Ericsson oldalon megtalálható ez a program...)
Bluetooth fájlküldésnél nem árt párosítani az eszközöket, na meg elfogadni a küldött fájlt. (értesítési sávon jelenik meg ha küld valaki valamit - felül a lehúzható sávon...)
Az androidos programok, játékok APK kiterjesztésűek. Marketből letöltött dolgokat a telefon alapból nem rakja memóriakártyára, ezeket mondjuk ES File Explorer-el lehet kinyerni a telefon belső memóriájából, így már el tudja küldeni neked a barátod a játékot...
Másik megoldás:
Elvileg van egy MyPhone Explorer nevű program amit a gépedre telepíthetsz. Ez alkalmas arra, hogy USB-n keresztül telepítsen a telefonodra. Én még sohasem használtam, szóval nem tudok mit mondani róla, csak hallottam hírét. Olvass utána, Google-el biztosan találsz róla sok információt...
Androidos dolgokat meg nem nehéz szerezni az interneten. Viszont ha ez sem nem megy akkor nem hiszem, hogy elég türelmes lennék, hogy tudjak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!