Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tudom törölni a...

Miért nem tudom törölni a Windows. Old nevű mappám?

Figyelt kérdés
Újra kellet telepítenem a gépem win7 ről win 7 re és mikor törölni akarom akkor nem engedi törölni mert van tartalmazó fájl na most elkezdtem bentről kifele törölni a dolgokat és van 3 olyan fájlom aminek se neve meg semmilyen nincs mondom adok neki akkor azt írja ki hogy használatban van szóval azokkal sehogy nem tok semmit sem kezdeni és ezért nem engedi törölni gondlom a Windows. Old mappám. Mi lehet a gond?
2011. dec. 29. 23:20
 1/4 P.O.C. ***** válasza:

Nos igen, pont ilyenekért nem kell kókányolni frissítő telepítéssel vagy formázás nélküli telepítéssel, hanem tiszta telepítést kell csinálni (a rendszer meghajtó formázásával).

Próbál meg az Unlocker -el, a [link]

2011. dec. 29. 23:32
 2/4 A kérdező kommentje:
próbáltam de csak a d az-az az adatos partícióst engedte formázni azt meg nem szívesen :)
2011. dec. 29. 23:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Unlocker segített köszi :)
2011. dec. 29. 23:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is ilyenkor ugranak be azok az okosok, akik vitáznak velem, hogy minek formázni telepítés előtt a vinyót... Hát ezért...
2011. dec. 30. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!