A laptop energiatakarékosabb mint a nagy gép?
Figyelt kérdés
Havonta kb mennyivel lehet olcsóbb? Napi 5-6 órát megy talán átlagban.2011. dec. 29. 22:57
1/5 anonim válasza:
Sokkal energiatakarékosabb és kisebb helyet is foglal. Ráadásul áramszünet esetén ott az akksi, hogy kikapcsold. De ha akkuról megy, hamar lemerül. A legtöbb gép itt hamar elvérzik. Továbbá a laptopot csak minimálisan bővítheted. De ha ez megfelel, jobb lehet. Csak sajnos a 100000-es consumer kategóriában vacak gépek vannak. Recsegnek, ropognak stb... Jobb egy üzleti kategóriás laptop.
2/5 anonim válasza:
Sokkal.
Nekem volt asztalim is meg notim is egyszer.
Megmértem egy ilyen kis kütyüvel melyik mennyit fogyaszt.
Az asztalim 290-330w/h a notebook 27-45w/h.
A notebook-om jobb teljesítményű volt mint az asztali!
Nem nehéz kiszámolni.
Üdv
3/5 anonim válasza:
Egy kamion többet fogyaszt mint egy trabant?
4/5 anonim válasza:
egy számítógép kb 300 wattot fogyaszt így az kb 15 ft villanypénz óránként,
egy lapi kb 30 wattot fogyaszt így az kb 2 ft-ba kerül óránként
5/5 A kérdező kommentje:
wow, köszi a válaszokat! akkor nem kicsit olcsóbb, meg persze jobb is, annak aki ki tudja fizetni egyszer a laptopot.Én is most váltottam, eddig asztali volt, meg apám mindig csesztetett a villanyszámla miatt...amúgy is csak netezünk...tesomnak is már laptopja van, már csak 1 asztali van, azt meg csak ritkán használjuk.
2011. dec. 30. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!