Intel Celeron Processzor 2. mag aktiválása?
Figyelt kérdés
Van egy olyan problémám hogy nézegettem az everestet, és Felfedeztem hogy a kétmagos processzoromból csak az egyik van használva.
[link] ,
Mondták hogy MSconfigban próbálkozzak de semmi sikert nem értem el mert nem mutatja a 2. magot
Bármilyen tippnek örülnék és előre köszönök minden választ!
2011. dec. 29. 21:23
2/7 anonim válasza:
Egyszerű a megoldás, ez a CPU nem 2 magos!
Ez egy sima régi 1 magos, s478 foglalatba nem is létezik 2 magos CPU.
3/7 anonim válasza:
Ja és úgy látom a Windows-od is valami belepiszkált berhelt szar, szóval nem is lepődnék meg semmilyen problémán...
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! ezek szerint átvert a gépem.
2011. dec. 29. 21:53
5/7 anonim válasza:
Tényleg nem 2 magos de a válaszoló egy gyökér. Mi az hogy belepiszkált szar? Nekünk nem anyuci apuci fizeti a gépet és nem is dolgozunka parlamentben így nincs pénz 25ezer forintos operációs rendszerre --.--
6/7 Hintalow válasza:
A válaszoló nem arra gondolt, hogy tört windowst használ, hanem valami vérpistike edition verziót, amik többnyire megbízhatatlanok, instabilak.
7/7 anonim válasza:
#5 Igen, képzeld, arra gondoltam hogy ha tört akkor is lehetne "gyári" Windows, nem ilyen mindenféle magukat Microsoft-nál okosabbnak gondoló Pistikék által összebarmolt izé... Mindig ezekkel van a baj...
Ja és tudod kit gyökerezz te le, te suttyó... Nem vagyunk egy szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!