Mit nevezünk MINIMALIZÁLÁSNAK?
A "kis csík"
Egyszerűsítsük le az egészet, annyira magát magyarázza, elég ha elgondolkodsz rajta és megérted:
A kis csík a tálcát hivatott jelölni, hogy oda teszi neked az ablakot. A két nyégyzet egymáson az ablakos módot hivatott mutatni. Pont így néz ki mikor több ablak van nyitva. 1 darab négyzet pedig a teljes képernyős módra utal. Tényleg önmagyarázó.
Tehát:
"Egyébként bár nem tartozik a témához, viccesnek tartom, hogy ennyire Windowsosan tanítják az ECDL-t, mint ha csak az létezne. :S"
Ez egy ördögi kör :) Mivel ezt használják, ezt tanítják. De mivel ezt tanítják, hát ezt használják :)
Mindig megmosolygom az ECDL-es kérdéseket.
Sosem jártam ilyen ECDL tanfolyamra, sőt, még vizsgán sem voltam, mégis megvan róla a papír, hogy sikerült...
Emelet infó érettségi mellé aprópénzért kiadták a papírt.
Kb ennyit is ér a dolog... :)
:) Én személyesen ismerek egy srácot aki kb 2 évig járt a 2F
iskolába és a mai napig én telepítem és állítom be a gépét :) a pláne az benne hogy eddig mindig ott telepítettem de ez mára megváltozott inkább elhozom haza mert a professzionális okoskodásától már szinte megfájdult a fejem!! és ehhez még hülye kérdések is társulnak .
pl: ezt mi nem így tanultuk
én:"ha úgy csinálom holnap reggelig itt dekkolnék"
Ő:szerinted ha vennék egy új gépházat el lehetne új ként adni?
én:nem
Ő:miért?
én: rögtön jövök elmegyek egy cd jér(bementem egy helyi kricsnibe és bevágtam egy sört)
és még folytathatnám
És amióta itthon csinálom érdekes mod nem felejtek el semmit :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!