Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit nevezünk MINIMALIZÁLÁSNAK?

Mit nevezünk MINIMALIZÁLÁSNAK?

Figyelt kérdés
ECDL kurzusból holnap lesz vizsgám, és a gyakorló lapokon 3x tették fel a kérdést (a 8 lapon), és eddig 1x az volt a válasz, hogy a kis csík fent, 2x meg, hogy a két kocka egymáson. Most akkor melyik a minimalizálás?
2011. dec. 29. 00:17
 1/6 anonim ***** válasza:
kis csík fent
2011. dec. 29. 00:20
 2/6 anonim ***** válasza:

A "kis csík"

Egyszerűsítsük le az egészet, annyira magát magyarázza, elég ha elgondolkodsz rajta és megérted:

A kis csík a tálcát hivatott jelölni, hogy oda teszi neked az ablakot. A két nyégyzet egymáson az ablakos módot hivatott mutatni. Pont így néz ki mikor több ablak van nyitva. 1 darab négyzet pedig a teljes képernyős módra utal. Tényleg önmagyarázó.

Tehát:

[link]

2011. dec. 29. 00:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyébként bár nem tartozik a témához, viccesnek tartom, hogy ennyire Windowsosan tanítják az ECDL-t, mint ha csak az létezne. :S
2011. dec. 29. 00:42
 4/6 anonim ***** válasza:

"Egyébként bár nem tartozik a témához, viccesnek tartom, hogy ennyire Windowsosan tanítják az ECDL-t, mint ha csak az létezne. :S"

Ez egy ördögi kör :) Mivel ezt használják, ezt tanítják. De mivel ezt tanítják, hát ezt használják :)

2011. dec. 29. 01:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Mindig megmosolygom az ECDL-es kérdéseket.

Sosem jártam ilyen ECDL tanfolyamra, sőt, még vizsgán sem voltam, mégis megvan róla a papír, hogy sikerült...

Emelet infó érettségi mellé aprópénzért kiadták a papírt.

Kb ennyit is ér a dolog... :)

2011. dec. 29. 02:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

:) Én személyesen ismerek egy srácot aki kb 2 évig járt a 2F

iskolába és a mai napig én telepítem és állítom be a gépét :) a pláne az benne hogy eddig mindig ott telepítettem de ez mára megváltozott inkább elhozom haza mert a professzionális okoskodásától már szinte megfájdult a fejem!! és ehhez még hülye kérdések is társulnak .

pl: ezt mi nem így tanultuk

én:"ha úgy csinálom holnap reggelig itt dekkolnék"

Ő:szerinted ha vennék egy új gépházat el lehetne új ként adni?

én:nem

Ő:miért?

én: rögtön jövök elmegyek egy cd jér(bementem egy helyi kricsnibe és bevágtam egy sört)

és még folytathatnám

És amióta itthon csinálom érdekes mod nem felejtek el semmit :))

2011. dec. 29. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!