Play Station 2-n hogy lehet Pendrive-val filmet nézni?
Nem észleli a PS2-m a pendrive-ot.
Nincs chippelve a ps2.
nekem működöt beteszed bemész ahol van van az ábra a memória ha ot kiagya rá mész és bent vagy
De ha úgyse agya be akór ted be a gépbe másold rá a gépre a penrájvot fogd csajátgép job klik a és to van hogy formázás és alakídzs át a másik fajtára akór az öszes adat eltünik a penrájról ezér másol visza filmet biztonságosan ki veszed és bedügog a ps-be és kész
De ha akórsem müködik akór nem tom mijen ps-ed van
nekem működöt beteszed bemész ahol van van az ábra a memória ha ot kiagya rá mész és bent vagy
De ha úgyse agya be akór ted be a gépbe másold rá a gépre a penrájvot fogd csajátgép otva hogy cserélhető lemez job klik a és to van hogy formázás és alakídzs át a másik fajtára akór az öszes adat eltünik a penrájról ezér másol visza filmet a pendrájvra biztonságosan ki veszed és bedügog a ps-be és kész
De ha akórsem müködik akór nem tom mijen ps-ed van atól is füg nekem modernes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!