UPC-s médiaboxról hogyan lehet a felvételeket átmenteni PC-re?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy meghalt a Thomson DCI62UPC médiaboxunk. Van rajta egy csomó felvétel, amiket meg kéne mentenem (itt makacskodik az egész család).
Találtam a hátoldalán egy Ethernet- és egy USB-socketet.
Hogyan tudnám átvenni a felvételeket a gépemre?
(Azt már próbáltam, hogy instant összekötöttem a PC-t és a médiaboxot, de semmi sem történt, semmit nem írt ki a gép, azt sem, hogy rádugtam volna valamit...
Az Ethernetet rákötve kiírta ugyan, hogy "Hálózat 4 - Nincs internetkapcsolat", de mást semmit, belenyúlni szintén nem tudtam.
A PC-n egyébként Windows 7 oprendszer fut.)
2011. dec. 27. 20:19
1/4 Argloss válasza:
Le vannak tiltva ezek a csatlakozók. Csak úgy fog sikerülni ha kiszeded belőle a merevlemezt.
2/4 A kérdező kommentje:
Francba. Hát ahhoz már nem konyítok. Akkor ette a fene. :/
2012. jan. 1. 02:20
3/4 Argloss válasza:
Mondjuk a szétszedés még azért is problémás, mert ha észreveszik akkor kifizettetik veled a készüléket.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, azt gondoltam.. hát, nem piszkáltam meg. :/ Köszönöm az infót!
2012. jan. 3. 02:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!