Miért nem található - nálam - a (Start gomb) Sajátgép elemre kattintás után a "Tulajdonságok" parancs?
windows verzió? írnál egy kicsit bővebben?
addig is ez lesz az én hivatalos álláspontom: a Náncsi néni ellopta
Bal gomb, jobb gomb ugyanaz.
Windows verzió.
azon gondolkozom, hogy ilyen sötét vagy, vagy csak szar a humorérzéked...
esetleg adhatnál valami értelmes infót is, hogy segíthessünk.
06:04
Ha már ennyire gagyivá minősítettél, kérdezhettél volna valami értelmeset, hogy mire vagy kiváncsi?
06:05
Nem találtál!
De én sem, egy okos választ!
A fentieken túlmenően egy kicsit bővebben:
Kaptam olyan választ:"Kattints a >start>sajátgép>tulajdonságok-ra"
Nálam a sajátgép után - akár bal, akár jobb egérrel - nem "jön" a tulajdonságok.
akkor harmadszor is megkérdezem, milyen windows verziód van?
95, 98, 98 SE, 2000, ME, vagy XP? (Vista és 7 kizárva, mert azokon úgy hívák, hogy Számítógép)
a legjobb az lenne, hogyha megnyomnád a [windows gomb] + R billentyűparancsot, beírnád, hogy winver, nyomsz egy entert, és print screennel lefotóznád az ablakot. a képet feltöltöd ide: [link] és ide meg kiírod a linkjét
2:51
A fentiek után örülök a segítőkészségednek!
Lehet hogy az én gépem néha önálló életet él, vagy a "Náncsi néni" kavar be.Ugyan is a windows gomb+R-re nem reagál.Hogy miért, nem tudom. De lehet, hogy ez lesz majd a következő kérdésem.
Mindettől függetlenül "XP"-m van.
(Az eddigiekből is kederithető: nem vagyok toppon a számitógép ismeretekben, de tanulni nem szégyen.)
Kösz a kitartó odafigyelésednek,és a válaszodnak.
a start menüben van olyan elem, hogy futtatás? ha igen, azt nyisd meg (a windows+R helyett, így is ugyanoda jutsz)
ha ez se megy szólj, és még tovább bonyolítom...
18:20
Van futtatás elem, de abban tulajdonság parancs nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!