Érdemes netbookot vennem?
Figyelt kérdés
Van egy MSI laptopom és el szeretném adni (nem régi) mert sztem nagy a mérete én meg viszem ide-oda és nem fér el stb. És venni szeretnék egy netbookot a másik gépem helyett. Netezni, videót nézni, zenét hallgatni és esetleg word-öt is futtatnám rajta. Érdemes cserélnem?2011. dec. 25. 16:58
1/6 anonim válasza:
végülis érdemes lehet, de semmiképp se atomot vegyél. ha olcsóbb, akkor amd brazos (c50, c60, e350, e450) alapú jószágot (80-120.000), ha drágább, akkor i3 vagy amd apu alapút (120-200.000), ha meg nagyon el vagy eresztve, akkor ultrabook (250.000-csillagos égig).
2/6 A kérdező kommentje:
és milyen márkákat ajánlasz?
2012. jan. 2. 13:36
3/6 anonim válasza:
milyen árfekvésben? mik a prioritások (hosszabb üzemidő, megbízhatóság, teljesítmény, külalak, garancia stb.)?
például egy Asus nagy átlagban megbízhatóbb mint pl. egy ugyanolyan tudású Acer, de többet is kell érte fizetni...
4/6 A kérdező kommentje:
hát én őt néztem ki: [link] de abban viszont intel atom van.:( és miért nem jó az atomos?:o
2012. jan. 3. 18:38
5/6 anonim válasza:
mert gyenge mint a harmatos lepkefing :)
de tényleg, még többlapos netezés, vagy nagyobb felbontású videónézés közben is látni hogy nem egy erőgéppel van dolgod (hd videó magasabb bitrátával már keményen akad...)
picit drágábban már találsz c50/c60 alapú jószágot, azok se erőgépek, de érezhetően erősebbek.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm!!:))
2012. jan. 7. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!