Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van ilyen téma XP-re?

Van ilyen téma XP-re?

Figyelt kérdés

Olyan, hogy teljesen olyan lesz az xp, mint egy winf*s7, az aero is benne van, és a paint is, ez mind teljesen ugyanaz, csak annyi hogy winxp fut alatta... ezt szeretném megkérdezni, hogy van-e... ha van, akkor linket kérek! :)

Thanks!

2011. dec. 24. 09:01
 1/6 anonim ***** válasza:

Nincs.

A téma eleve csak a külcsínyt változtatja meg, a programokhoz nem nyúl.

2011. dec. 24. 09:10
 2/6 bembinó ***** válasza:

[link]

A másik link : [link]

2011. dec. 24. 09:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha feltennéd a win7-et? Ma már jó tört verziók vannak olyan activátorral amit elindítasz és onnantól kezdve aktiválva van a windows.
2011. dec. 24. 09:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Azárt nem rakom fel, mert csak 768 mb ramom van, azaz a programoknak nem jutna semmi, mert alap gépigénye 1 giga... meg azt se tudom, hogy az nvidia GeForce 5200-nak van-e win7 drivere... de egy próbát megér... esetleg egy win7lite?...
2011. dec. 24. 10:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Én már próbáltam Windows 7 lite-t Toshiba Tecra s1 gépen, és a legrosszabb az, hogy nincsenek benne driverek! Nem ajánlom.
2011. dec. 24. 13:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem is telepítem.... :) Köszönöm!
2011. dec. 25. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!