Hogy lehet egy 2012-ben megjelenő játéknak olyan
igénytelen és undorító grafikája mint az Old
Republicnak?
Figyelt kérdés
És most senki ne jöjjön nekem azzal hogy mert ez egy MMORPG, mert akkor nézzük mondjuk a Guild Wars 2-t ami szintén jövőre jelenik meg, gyönyörű, igényes grafikával (szintén MMORPG). A környezetre mondhatom jóindulattal hogy olyan 2008-as szintű, a karakterek textúrája és a materiálok egyszerűen hányingerkeltőek. Nyilván valóan a fő cél hogy mindenki örömében felkiáltson hogy: Óóóó! Ez biztos futni fog a gépemen! Ezzazzzz! ... és így legalább dupla annyit el tudnak majd adni mintha egy igényes játék lenne. Én már a KOTOR-nál meghúztam a határt, hasonlítsd össze egy akármilyen másik Lucasarts termékkel, egyik se köp bele az eredeti Star Wars történetvezetésbe, sőt egynéhány (the Force Unleashed [1], Jedi Knight sorozat) érdekfeszítő módon, realisztikusan folytatja a sztorit, valós szereplőkkel, vagy éppen két részt kapcsol össze úgy, hogy tisztázatlan részeknek ad valamilyen színezetet. Ezzel szemben a drága Old Republic csak azért nem Gyűrűk Ura MMO lett, mert Lucas bácsi rábólintott, hogy jóvan, ha akarjátok dobjatok össze még egy sz**t úgyse lesz Force Unleashed 3, semmi Star Wars téma, hát legyen. És innentől kezdve már az egész hányásszagú!
2011. dec. 24. 01:16
1/5 anonim válasza:
Ez az egész a te véleményed. Nem tetszik ne játssz vele b+.
Amúgy is a KOTOR se lucas arts termék volt, ha nem BIOWAR.
Azt is elárulom hogy a KOTOR igazi klasszikus, szóval ha neked nem tetszik, mint írtam ne használd. Az új TOR is bioware játék és hidd el ők tudták mit csinálnak. Az RPG műfaj koronázatlan királyai szóval nem kell őket félteni, hidd el sikeres lesz az. Amúgy meg az általad emlegetett Force Unleashed tényleg szépen beleillet volna a történetbe(persze azért egy picit sántított), de a 2 egyenesen szembe köpte az egész régi trilógiát.
2011. dec. 24. 09:35
2/5 anonim válasza:
Az első jól megfogalmazta, ha nem tetszik, ne játssz.
Amúgy meg agy játék nem attól lesz jó, hogy hű de brutál a grafikája.
2011. dec. 24. 13:03
3/5 anonim válasza:
Ja igen az eszembe se jutott.
Amúgy ja egy játékot nem a grafika határoz meg. A mass effect 1 se volt világ megváltó(de azért elég pofás volt), de ott se az számított. A játék élmény, ahogy az egész magába szippantott. Am grafika ide vagy oda szerintem nézd meg ezeket: baldur's gate 1-2, planescape torment. Ja és az újak közül Dragon Age 1-2.
2011. dec. 24. 13:09
4/5 anonim válasza:
Sőt, ott a Minecraft!
Annál "roszabb" grafikát nem igazán fogsz találni és a java miatt nagy a gépigénye is, de mégis rengetegen játszanak vele!
2011. dec. 24. 13:11
5/5 A kérdező kommentje:
Hát igen én mindenkinek megértem a véleményét, értem hogy nyilván nem a grafika a lényeg, de ha már a Bioware-nek kedve szottyant világmegváltó MMO-t összehozni, akkor miért bolygatja a jó öreg Star Wars univerzumot? Miért nem tud valami olyan témában alkotni, ami valamivel egyedibb (ja és próbáltam am valamennyire kiemelni előbb hogy szerintem is a Force Unleashed 1 volt a mestermű, a 2 egy rókabőr)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!