Szerintetek van olyan internetes vagy számítógépes munka, ami tényleg MUNKA és nem valami átverés? Vagy túl naiv vagyok, hogy még reménykedek ilyenben?
Figyelt kérdés
2011. dec. 23. 17:51
1/3 anonim válasza:
Szerintem te vagy naiv. Biztos van ilyen, nem mondom hogy nincs, de ha annyi volna, mint ahány helyen hirdetik akkor mellékesként a fél ország ezzel keresne egy kis plusz pénzt... de valahogy másnak sem igen jön össze...
2/3 anonim válasza:
Még szép hogy van... pl. Webdesigner... De ilyen kis szarokkal, amikre szerintem gondolsz, nem fogsz te pénzt keresni.
3/3 A kérdező kommentje:
épp ez az, hogy 90%-ban 'kis szar', nem linkeket akarok küldözgetni, hanem mondjuk gépelni, esetleg fordítani...ilyesmi
2011. dec. 23. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!