Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek van olyan internet...

Szerintetek van olyan internetes vagy számítógépes munka, ami tényleg MUNKA és nem valami átverés? Vagy túl naiv vagyok, hogy még reménykedek ilyenben?

Figyelt kérdés
2011. dec. 23. 17:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem te vagy naiv. Biztos van ilyen, nem mondom hogy nincs, de ha annyi volna, mint ahány helyen hirdetik akkor mellékesként a fél ország ezzel keresne egy kis plusz pénzt... de valahogy másnak sem igen jön össze...
2011. dec. 23. 17:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Még szép hogy van... pl. Webdesigner... De ilyen kis szarokkal, amikre szerintem gondolsz, nem fogsz te pénzt keresni.
2011. dec. 23. 17:56
 3/3 A kérdező kommentje:
épp ez az, hogy 90%-ban 'kis szar', nem linkeket akarok küldözgetni, hanem mondjuk gépelni, esetleg fordítani...ilyesmi
2011. dec. 23. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!