Alaplapokkal kapcsolatban kéne nekem egy kis segítség, mert nem értem, hogy amikor egy alaplapnál ott van 4 DDR3-as slot és oda van írva, hogy max 8gb ez miért van, ha egyszer belefér 16GB is?
Mert annyit kezel a lap és kész...
Ha már lesz 8 GB-os RAM akkor meg már 32 GB menne bele. Valószínűleg amikor készült még 2 GB RAM volt a maximum, de mint mondtam ez nem mérvadó...
" 4 DDR3-as slot és oda van írva, hogy max 8gb ez miért van, ha egyszer belefér 16GB is?"
Ha a gyártó azt mondja hogy 8 giga a max, akkor szerintem ne vitatkozz vele.
Amúgy melyik lap lenne ez?
Hát kár ,mert nekem kéne bele a 16 ,hogy utána egy jó ideig ne kelljen hozzányúlni :D
Egyébként itt fentről lefelé a másodikról lenne szó :D
Hát amit össze akarok rakni gép az olyan lesz amihez a következő 50 évbe nem kell hozzányúlni :D
6magos 3GHZ proci
16gb ram
2 gb videókártya
2TB HDD
300W codegen tápegység
Dvd író vmilyen bele
és ennyi :D
El vagy tévedve. Codegen táp? Akkor meg is ölheted, főleg úgy hogy egy 6 magos AMD CPU megeszi a maga kb 100W-ját és az értelmes 2 gigás VGA-k a HD6950-től felfele vannak.
Tehát nagyon nagy marhaságra készülsz.
Ja és az architektúrális elvaulást az életbe nem kerülheted el.
Kvíz kérdés: A Codegen vagy a Gaba rosszabb?
Amúgy ha már ilyen egybe sz@rt akarsz akkor ezt vedd minimum:
Nem egy világbajnok, de ebben már normálisabb táp van.
Amúgy táp+ház kombóra mennyit szánnál összesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!