Lehet csinálni FM rádió adót egy számítógéppel ingyenesen?
Figyelt kérdés
Ha igen, akk légszi írjátok le hogyan.
(Hardver nélkül gondoltam..)
2011. dec. 22. 16:08
1/11 anonim válasza:
Nem. Illetve nem értem a kérdést. Rádióadót csak hardverrel, tehát cucc kell hozzá, de ehhez nem értek. Ha csak adókat szeretnél hallgatni azt persze lehet...
3/11 A kérdező kommentje:
úgy értem hogy pl: mondok valamit, és magnókon, rádiókon, telefon rádiójával, vagy autóéval lehet hallani
2011. dec. 22. 16:21
4/11 anonim válasza:
Simán számítógéppel nem. Amúgy tudsz róla hogy ha ezt csak így csinálod azért meg is büntethetnek.
5/11 anonim válasza:
Na igen. Kalózrádió mi?
ahhoz adó kell, tehát hardver ahogy írtam is... És érteni kell hozzá, de ha itt kezdesz egy ilyen kérdéssel, akkor inkább hagyd és legózz...
6/11 anonim válasza:
Olyat lehet, hogy csak sima zene szól rajta. Guglizz rá. Nekem is volt egy régen csak beleuntam. :)
7/11 anonim válasza:
Az is illegális és büntetendő...
8/11 anonim válasza:
engem 3 évig nem büntettek meg egyszer sem.
10/11 anonim válasza:
Most komolyan... Ez olyan érdekes dolog? Játsz videojátékokkal, azért nem büntetnek, nameg ha nem értesz hozzá, nem sokra mensz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!