Sokat számít egy ECDL vizsga?
Figyelt kérdés
úgy értem hogy pl. munkakeresésnél nagyobb az esélye hogy felvesznek ha van?
vagy nem szükséges letenni a vizsgát?
2011. dec. 20. 23:22
1/6 A kérdező kommentje:
amúgy nem hiszem hogy külön számítástechnikával foglalkozó melót szeretnék.
talán vendéglátós lennék, ahhoz szükséges?
2011. dec. 20. 23:32
2/6 anonim válasza:
Úgy konkrétan semmit. Soha senkit nem érdekelt eddig. Legfeljebb megkérdezték, hogy eddig melóban használtam-e excelt, pivot table-t, ilyesmit, de az ECDL úgy konkrétan eddig még soha nem került szóba.
Az office pont olyan dolog, amiről nem papír kell, hanem érteni kell hozzá, és kész.
3/6 anonim válasza:
Az egy vicc.
5ös emelt infó mellé, hozzám vágták, csak az előállítási/regisztrálási vagy mi a fene díjat kellett kifizetni. Azóta porosodik a fiókban...
4/6 anonim válasza:
Éppen ha valaki totál nem ért az egészhez, csak éppen annyit tud, hogy a word meg excel mire jó, akkor megérheti neki elkezdeni a tanfolyamot, de ha valaki már tudja ezeket használni egy bizonyos szinten, akkor totál fölösleges az egész.
5/6 lindmayer válasza:
a képzés az jó, főleg annak, aki régen járt iskolában és még nem tudja használni az office-t, de a papír még annyit sem ér, mit az érettségi
6/6 A kérdező kommentje:
hát én tudom használni az office-t.
akkor felesleges letenni.
2011. dec. 21. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!