Valami jó letölthetős MMORPG gamek?
Figyelt kérdés
Ha valaki tud valamilyen jót akkor légyszi írja le a játék nevét2011. dec. 20. 21:28
1/6 anonim válasza:
Naná. Age of Conan Unchained. Ingyé van, csak legyen helyed a gépen. :D (Ami olyan hogy lehet is rajta játszani)
2/6 anonim válasza:
War of the Immortals kellemes és haladós,elég gyorsan felmentem 30-as szintre és a régebbi gépem is szépen viszi.
3/6 _Zoldike_ válasza:
Vindictus
elonye, hogy nincs "grindeles", csak kulonallo palyak vannak, amiknek a teljesitese 5-20 perc nehezsegtol es hozzaallastol fuggoen, igy akar suliba/munkaba menet elott is lehet kicsit fejlodni... :D
4/6 anonim válasza:
Ha már Perfet World ot emlegeték
akor PW International ra is néz rá szerintem av legjobb az
Vindictust én is ajánlom
hát Conan 30-40gb? biztos jó lehet de anyit letölteni...
5/6 King0010 válasza:
Metin2Mester
www.m2m.com :DD tessék itt van xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!