Ezt be néztem mi? (counter strike)
Vettem az 576 áruházban egy counter strike anthology-t 4999 Ft-ért és ahogy mindig is szoktam az első kukába bele dobtam a blokkot. haza értem aktiválni akartam steam-en a kódot és azt írta ki hogy használatban van...
Ilyenkor mi a teendő ? mert ugye blokk nélkül nem cserélik ki. a valve'-nek is lehet írni ilyenkor csak kell egy kép a Dvd-ről a borítóról + a kulccsal no meg persze a blokkal... ha photoshopban csinálnék egy blokkot amin rajta van hogy megvettem szerintetek bevenné a valve ?
Ha te Photoshopban csinálsz egy hőpapírra nyomott blokkot hiteles adatokkal, szerintem itt bárki megveszi neked a játékot.
Mert ha ez így működne, akkor száz ember venne egy lemezt, és csinálna hozzá 100 blokkot, és utána lekérnek egy új kulcsot mert ugye pont használatban lenne ami náluk van.
Úgy tudom vannak ilyen fórumok ahol ezzel a problémával foglalkoznak, és leírják mit tehetsz ebben az esetben. Legrosszabb esetben karácsonyra kunyerálsz 5000 forintot egy új játékért, a mostanit meg lepasszolod valakinek, gondolom tört szerveren lehet vele játszani továbbra is.
Én így gondoltam hogy ezen átírok egy két dolgot és kész mind 1 az nekik hogy hol vettem ebben az esetben tesco :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!