Új vagyok a facebook-on, és azt szeretném megkéérdezni, hogy hogyan nézhetm, meg hogy kiket jelöltem be, mert egy-két jelölést törölni szeretnék, mert senkit se tudok bejelölni?
Figyelt kérdés
Túl sok embert jelöltem be facebook-on, és azt szeretném tudni, hogy ha lehet, akkor hogyan nézhetem meg, hogy kiket jelöltem be.
És van itt vmi Genius nevű felhasználó, annak a lenéző bunkó beszólásaira, NEM VAGYOK KIVÁNCSI, tehát csak akkor irjon kommentet, ha felhasználható, a válasza!!!
Előre is köszönöm B.
2011. dec. 20. 18:09
1/3 anonim válasza:
bejelöléseket nem lehet megnézni
ugy tudod törölni hogyha rámész annak az adatlapjára akit bejelöltél,
ja és hogyha egy bizonyos számot meghalad a jelölésed blokkolni fognak ami azt jelenti hogy egy darabig nem tudsz jelölni
2/3 anonim válasza:
A tiltás nem fog attól eltűnni, hogy visszavonod őket. Ha valamiből túl sokat csinálsz az oldalon, letilt. Nem lehet egyszerre sok embert jelölni, rövid időn belül sok kommentet írni, like-ot nyomni. Ha sikerül elérni a tiltást, az pár napig tart (van, hogy 2 nap, van hogy 2 hét). Ha letelik, tovább tudod folytatni ezeket a dolgokat. Ezért inkább egyszerre kevés embert jelölj ismerősnek, és csak olyanokat akit tényleg ismersz. Ha sokan arra nyomnak, hogy nem ismernek téged, akkor is letiltja az oldal a további jelölést.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát az nem valami jó..Azért köszönöm a segítséget!
2011. dec. 20. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!