Újraraktam a Windows 7-et a gépemre és elkezdett forrósodni. Valami ötlet hogy mi baja?
ezelött 40 és 50 fok között volt úgy, hogy mindenféle program futott a háttérben, amióta újratelepítettem, egy szimpla programnál már képes felmenni 65-70 fokra is. Nem hiszem hogy az új OS a gond, mert Windows 7 Home Premiumot raktam rá, ugyanaz ami elötte volt. De más "gyanusítottam" nincs... Normál esetben azt gondolnám, a ventillátor gyengélkedik, de egy újratelepítés ideje alatt csak nem ment tönkre.
Ha számít valamit, ilyen a gépem:
Ágyban, ölben vagy asztalon használod?
Mert jól csak asz asztalon szellőzik a hűtés.
Még lehet poros a venti/hűtőborda is, de ha eddig jó volt ez kizárva!
A processzorterhelés mekkora?
A ventit hogy takarítottad ki leszedted az egész hűtőbordát? Ha leszedted akkor újra kellett volna pasztázni mielőtt visszarakod.
Az oprendszer miatt nem lehet ilyen meleg, viszont ha a proc terhelés magasan van, értem ezalatt a 80-90%-t akkor elkpzelhető emiatt a melegedés. Hogy melyik programtól van azt neked kell kideríteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!