Szamitogep frissitesben segitene valaki?
Figyelt kérdés
Nah....az van hogy szeretnem kicsit felfrissiteni a PC-met. A baj ott kezdodik hogy nem ertek vmi sokat a dolgokhoz es fogalmam sincs mien frissiteseket kene csinalni ahhoz hogy jatszani tudjam az ujfajta jatekokat.
Szamitogepem adatai:
CPU típusa DualCore Intel Pentium E2160, 1800 MHz (9 x 200)
Alaplap neve MSI 945PL Neo (MS-7236 v1) (4 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
Alaplapi lapkakészlet Intel Lakeport i945PL
Rendszermemória 2048 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM)
Videokártya NVIDIA GeForce 210 (1024 MB)-ez egy tiszta uj videokartya...remelem evel nincs gond
Ha esetleg valamien informaciora meg szukseg lenne csak szoljatok!
Kerlek segitsetek!Nagyon fontos lenne! Elore is koszonom!
2011. dec. 19. 16:02
1/9 anonim válasza:
Kellene bele egy jobb processzor, meg mégegy 2 GB-os RAM kártya.
2/9 anonim válasza:
Nem kell alaplapot cserélni, csak olyan procit keresni, ami erős és belepasszol. Mellesleg ha RAM-ot akarsz venni akkor így kell keresni: 2 GB DDR2 RAM. Procit ezt ajánlom: Intel Dual Core E5700 (3.0 GHz)- ez 15 ezerbe kerül, de ha van rá pénzed, akkor Intel Core2 Quad Q8300 (2.5 GHz)- ez pedig 39 ezerbe kerül.
3/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszi >:D< sokat segitettel
2011. dec. 19. 19:37
4/9 A kérdező kommentje:
Es akkor ennyivel "meguszom" az egeszet?:D
2011. dec. 19. 19:42
5/9 anonim válasza:
Igen, persze, csak jól fogasd oda. Csatlakoztasd a táphoz vagy az alaplaphoz és kész is.
6/9 anonim válasza:
Úr Isten! Jézusom, de elírtam. Bocsi csak mobilról netezek és egy másik kérdésre mentem véletlenül. :) Szóval szerintem így jó lesz. XD és bocsi a félreirogatás miatt!
7/9 anonim válasza:
Alaplap: MSI G41M-P28 ez 11 ezer forint. Viszont gyenge típusú procik mennek bele, így ha muszáj új alaplapot venni, inkább ajánlok jobbat, amibe jobb processzor megy: GIGABYTE GA-MA78LMT-S2 ez 13 ezerbe kerül és újfajta processzorok mennek bele. Itt van hozzá egy jó fajta proci: AMD Athlon II X4 645 3.1 GHz AM3 Box. Ez 30 ezerbe kerül de szerintem megéri. Az új játékok így mennének majd. Remélem jó alaplapot ajánlottam, mert az alaplapokhoz nem értek minőségben, csak hogy melyikbe mi megy. Ja és a te mostani RAM-od nem menne bele az új alaplapba, de egy 2 GB-os RAM csak 3 ezer forint. Szóval valahogy így nézne ki a RAM: 4 GB DDR3 RAM 9 ezerbe kerül, ha pedig nem elég, a későbbiekben vehetsz bele még 4-et. A jelenlegi újítás árban összeszámolva 52 ezerbe kerülne. Leírnád a tápodat, milyen típusú, mert ha gyenge, nem lenne jó ha leégetné a dolgokat amiket beleveszel.
8/9 anonim válasza:
Mellesleg ne haragudj, én tényleg nem akarlak elszomorítani, de a videokártyáknál nem csak az számít hogy hány MB-osak. A tied 1 GB-os, de gyengének számít, vagyis a legújabb játékok nem mennének rajta rendesen (Crysis, BattleField 3, Metro 2033, stb). Mennyiért vetted?
9/9 A kérdező kommentje:
Megtudnal adni nkm valami elerhetosegi cimet Facebook....vagy n tudom valamien messengert ha hasznalsz hogy tudjunk normalisan beszelni?
2011. dec. 20. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!