Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen képszerkesztő programma...

Milyen képszerkesztő programmal lehetne ezt megcsinálni?

Figyelt kérdés

Hogy egy képbe több kép is benne van. Melyik programmal lehet? És hogyan?

Köszönöm a segítséget!!

2011. dec. 19. 13:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha jól értem, azt szeretnéd, hogy több képet egybeteszel, hogy csak egy kép legyen belőlük? Ezt akármilyen alap programmal meg tudod csinálni szerintem, talán még Paint-tel is. :) Vagy esetleg próbáld ki a Photfiltre-t, ha jól tudom, ez ingyenes és egyszerű a használata!
2011. dec. 19. 13:32
 2/3 anonim ***** válasza:

ingyenes: gimp

fizetős: photoshop

hogyan? rétegeket csinálsz, minden rétegre egy-egy kép, és ezeket a rétegeket már szabadon mozgathatod

2011. dec. 19. 13:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező:) A PhotoScape a te programod, ingyenes, és nagyon jó. Én a kérdésedet úgy értelmeztem, hogy egy képre beraksz több más képet. Nos, ha jól értelmeztem ezzel a progival ez nagyon egyszerűen megoldható. Az első hozzászóló, mintha a fotokollázsra gondolt volna, ami nem ugyanaz amit te szeretnél:) Ha valami nem világos, küldj privit, segítek:)))
2011. dec. 19. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!