Letöltések mappából törölhetek?
Figyelt kérdés
Ide kerül,bármi, amit letöltök. A programok pl telepítődnek a helyükre. De a "letöltésekben" is ott vannak .
Vagy a videók, amiket leszedek valahonnan. Azok is bekerülnek a videó mappába, De ott vannak szintén a "letöltésekben "is.
Elég tetemes mennyiség van már ebben a mappában. Kiüríteném, ha nincs káros következménye.
2011. dec. 18. 23:23
1/4 Jenci válasza:
A programok ahogy mondod nem ide,hanem a C meghajtó Program Files mappába települnek.A filmek és minden más egyéb meg ott lesznek,ahová teszed innen őket.Úgyhogy--ha a fontosabb dolgokat átmásoltad a Letöltések-ből máshová--nyugodtan törölhetsz mindent.
2/4 anonim válasza:
Minden további nélkül törölhetőek. Az .exe filek törlése a már telepített változatot nem befolyásolja. A telepítettek a Program Files ben vannak
3/4 anonim válasza:
Én úgy állítottam be a böngészőt, hogy minden letöltés az Asztalra kerül. Futtattásnál jelölöm be, hová mentse (pl. C://Program Files.).
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! Így gondoltam én is, de nem mertem vandálkodni, amíg nem kaptam megerősítést.
2011. dec. 19. 00:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!