Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt a gépem?...

Miért csinálja ezt a gépem? Hogy lehetne megoldani a gondot?

Figyelt kérdés
Egyik napról a másikra azt vettem észre... hogy mikor bekapcsol a gép, "elindul" valami hang... furcsálltam és megnéztem a hangeszközöknél... ezt találtam... [link] Valaki tudna segíteni hogy mi lehet ez? hogyan lehetne ezt kitörölni? Próbálkoztam már a feladatkezelővel, de nincs a folyamatoknál, hogy le tudjam állítani... :S
2011. dec. 18. 12:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Töröld le a hangkártyadrivert, majd tett újra. De előbb indulj csökkentett módban. Ha ott nincs, akkor szoftverhiba. Amúgy a gép, vagy a Windows indulásánál ad hangot?
2011. dec. 18. 12:32
 2/4 A kérdező kommentje:
ööö.... majdnem mondhatom hogy folyamatosan megy valami hang.... mintha valami videót játszanék le (kb 5-7 másodpercet) aztán elhallgat és pár perc mulva megint.... :S
2011. dec. 18. 12:38
 3/4 A kérdező kommentje:
És köszi a driver-es ötletet.... bejött :D már nincs az a hang :D köszi :D
2011. dec. 18. 18:12
 4/4 _Zoldike_ ***** válasza:
Az ujabb tipusu alaplapok mar nem csak sipolnak, hanem "elmondjak" mi a baj a gepeddel.
2011. dec. 20. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!