Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Összekötöttem a laptopomat a...

Összekötöttem a laptopomat a HIFI-vel, AUX-módban van, szólnak a hangfalak, de alig, viszont nagyon búgnak! Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
2011. dec. 18. 12:14
 1/8 A kérdező kommentje:
az gond lehet hogy a jack 2 gyűrűs, vagyis hogy 2 csík van a fejen?? :O
2011. dec. 18. 12:21
 2/8 anonim ***** válasza:
nincs testelés
2011. dec. 18. 12:22
 3/8 A kérdező kommentje:
vagyis?? :D 3 gyűrűs kellene vagy mi? :O
2011. dec. 18. 12:25
 4/8 anonim ***** válasza:

Mármint hogy érted hogy 2 gyűrűs ?

[link] ilyen ?

2011. dec. 18. 14:13
 5/8 A kérdező kommentje:
azt csak én írom gyűrűnek, úgy értem hogy van ilyen csíkozás rajta, nekem 2-es is van meg 3-as is...ez annyi, hogy egyik gyűrű a jobb oldali csatlakozó (hangszóró), a másik a bal, a harmadik pedig a földelés ugymond...és van egy 3asom, azzal nem búg, viszont csak az egyik szól...most nemtudom h jó-e hozzá, mert van rajta egy piros, egy fekete, és egy sárga színű (gondolom videózáshoz kell) kábel!! nemtudom miért csak az egyik hangfal szól...lehet h érintkezési hiba a hangfalban..nemtudom...:/ szted?? :O
2011. dec. 18. 17:46
 6/8 A kérdező kommentje:

[link]

hasonló van nekem is...csak 3 kábel fut ki a másik végén: piros, fekete és egy sárga...

2011. dec. 18. 17:49
 7/8 A kérdező kommentje:

vagyis na sry

egy piros, egy fehér és egy sárga fejű van...

2011. dec. 18. 17:52
 8/8 anonim ***** válasza:

:) ilyen ? [link]

[link]

??

2011. dec. 18. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!