Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet WIN7 alatt...

Hogyan lehet WIN7 alatt csökentett módból kilépni?

Figyelt kérdés
hiába indítom újra és kiválasztom a rendes indítást akkor is azt hozza be SOSSOSOSOSOSOSOSO léci segítsetek
2011. dec. 17. 23:30
 1/6 P.O.C. ***** válasza:
Szerintem azért, mert eleve sérült a rendszer. Másképp normál módba kéne indulnia.
2011. dec. 17. 23:31
 2/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszod de , sikerült megoldanom , úgy,hogy megnyitottam a rendszer visszaállító programot és így megoldódot a problémám ,

de szerinted sérültek fájlok rakjam újra a gépet?

2011. dec. 17. 23:40
 3/6 anonim ***** válasza:
A csökkentett módból való kilépés egyetlen módja a gép újraindítása, mert egy csomó mindent nem indít el a windows a csökkentett módban, és ezeknek az indításához teljesen új bootolás szükséges. Ha mindig csökkentett módban lép be, ott már valami gond van.
2011. dec. 17. 23:40
 4/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszod de , sikerült megoldanom , úgy,hogy megnyitottam a rendszer visszaállító programot és így megoldódot a problémám ,

de szerinted sérültek fájlok rakjam újra a gépet?

2011. dec. 17. 23:41
 5/6 anonim ***** válasza:
A rendszer visszaállítóval elvileg helyre tetted a sérült dolgokat. Én személy szerint egy ilyen után biztos csinálnék egy reinstallt, és ezt javasolnám neked is, ha van rá időd, de ha minden működik, akkor így is használhatod... egy darabig.
2011. dec. 17. 23:42
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítségeteket
2011. dec. 17. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!